Rekisteriseloste

Rekisterin nimi
True Food asiakasrekisteri

Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriä käytetään True Foodin ja asiakkaan välisen valmennussuhteen ylläpitoon. Rekisteri sisältää asiakkaan perustiedot: suku- ja etunimi, tarkka osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Lisäksi valmennussuhde edellyttää seuraavia henkilökohtaisia tietoja palvelun toteuttamista varten: sukupuoli, ikä, pituus ja paino. Näiden lisäksi valmennusasiakkaan oma arvio liikunnallisesta aktiivisuudesta.

Tietojen käyttötarkoitus
Asiakkaan perustiedot sekä valmennuksen aikana kertyvät terveystiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain ravintovalmennuksen yksilölliseen toteuttamiseen ja seurantaan.​

Palveluntoimittaja voi lähettää tuotteita ja palveluja koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta.

Tietojen säilytys
Asiakasrekisterin henkilötietoja ja valmennuksen aikana kirjattuja luottamuksellisia terveystietoja säilytetään True Foodin Office 365 -yrityspalvelussa (pilvipalvelu), joka noudattaa EU:n GDPR tietosuoja-asetusta. Tietojen käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on luotu vain rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

Tietojen luovutus
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille pois lukien laskutusta hoitava yhteistyökumppani, jolle on luovutettava asiakkaan nimi, osoite ja sähköpostiosoite.

Tietojen hävittäminen
Asiakastietoja säilytetään valmennusjakson jälkeen kolme (3) kuukautta, jonka jälkeen rekisterinpitäjä tuhoaa tiedot. Tietojen hävittäminen edellyttää, että asiakas on maksanut kaikki sopimusjaksoon liittyvät laskut ja palauttanut lainatut mittalaitteet ja välineet.

Asiakas voi pyytää nähtäväkseen hänestä talletettuja tietoja koska tahansa. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot
True Food
Osmussaarenkaari 15 A
02480 Kirkkonummi
Y-tunnus: 2090202-8

Yhteyshenkilö:
Anne Ruuskanen
anne.ruuskanen@truefood.fi