Asiakaspalautteet

"Isoin ahaa-hetki oli, kun kerroit minun syövän liian vähän, vaikka itsellä oli tunne, että pitäisi syödä vähemmän kaloreita. Siitä ahaa:sta uskon kumpuavan mahdollisuuden oleellisesti parempaan fiilikseen pysyvästi.

Kiljuva nälkä ei ole enää koskaan, pienemmänkin nälän iskiessä osaan nyt yhdistää tunteen väliin jääneeseen välipalaan tai venähtäneeseen ateriaväliin. Vuoden alusta poisjättämiäni karkkeja/suklaata ei myöskään ole ollut ikävä."

Tommi 44 v.

"Paino on vuoden alusta pudonnut jo muutaman kilon, mutta tämä energinen olo on ihan uskomatonta - olen ihan toinen ihminen! Jaksan illalla tehdä kaikenlaista, kun ei tarvitse enää kaatua kuolleena sohvalle."

Veikko 34 v. 


"Tulin valmennukseen epäsäännöllisen ateriarytmin aiheuttamien ongelmien vuoksi. Ateriarytmin lisäksi keskustelimme työpaikan haasteista, jatkuvasta stressistä ja sen vaikutuksista. Tapaamiset Annen kanssa pakottivat pysähtymään ja miettimään asioita uudelta kulmalta. Niiden pohjalta teimme muutoksia myös työyhteisössä tiimin hyvinvoinnin edistämiseksi." 

Marianne 30 v.

"Aterioiden valokuvaaminen toimi itselläni hyvin, näkee havainnollisesti mitä tulee syödyksi. Perhekin innostui valmennuksen myötä lisäämään väriä lautaselle!"

Kati 42 v.