Rekisteriseloste

Rekisterin nimi

True Food asiakasrekisteri

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriä käytetään True Foodin ja asiakkaan välisen valmennussuhteen ylläpitoon. Rekisteri sisältää asiakkaan perustiedot: suku- ja etunimi, tarkka osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Lisäksi valmennussuhde edellyttää seuraavia henkilökohtaisia tietoja palvelun toteuttamista varten: sukupuoli, ikä, pituus ja paino. Näiden lisäksi valmennusasiakkaan oma arvio liikunnallisesta aktiivisuudesta.

Tietojen käyttötarkoitus

Asiakkaan perustiedot sekä valmennuksen aikana kertyvät terveystiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain ravintovalmennuksen yksilölliseen toteuttamiseen ja seurantaan.

Palveluntoimittaja voi lähettää tuotteita ja palveluitaan koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta. 

Tietojen säilytys

Asiakasrekisterin henkilötietoja ja valmennuksen aikana kirjattuja luottamuksellisia terveystietoja säilytetään True Foodin Office 365 -yrityspalvelussa (pilvipalvelu), joka noudattaa EU:n GDPR tietosuoja-asetusta. Tietojen käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on luotu vain rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

Tietojen luovutus

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille pois lukien laskutusta hoitava yhteistyökumppani, jolle on luovutettava asiakkaan nimi, osoite ja sähköpostiosoite.

Tietojen hävittäminen

Asiakastietoja säilytetään valmennusjakson jälkeen kolme (3) kuukautta, jonka jälkeen rekisterinpitäjä tuhoaa tiedot. Tietojen hävittäminen edellyttää, että asiakas on maksanut kaikki sopimusjaksoon liittyvät laskut ja palauttanut lainatut mittalaitteet ja välineet.

Asiakas voi pyytää nähtäväkseen hänestä talletettuja tietoja koska tahansa. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

True Food
Juhannustie 11 M 25
02200 Espoo
Y-tunnus: 2090202-8

Yhteyshenkilö:
Anne Ruuskanen, anne.ruuskanen@truefood.fi

© 2021 by True Food

Rekisteriseloste

BACK TO TOP