Elämän- vai painonhallintaa?

Ehdottomasti yleisin asia, jonka vuoksi luokseni tullaan, on painonpudotus. Silloin, kun muutama ylimääräinen kilo on jämähtänyt vyötärölle ja niistä pitää päästä eroon. Silloin, kun omat ja kaverin suosittelemat keinot on testattu tuloksetta.

Tiedät tietysti, että painonhallinnassa merkitsevät monet muutkin asiat kuin ruoka. Mutta tiedätkö, mitä rutiinejasi kannattaa lähteä ensiksi korjaamaan?

Kun valmennuksessa kartoitamme ensin nykyisen ruokavaliosi, samassa yhteydessä hahmottuu myös elämäsi iso kuva. Ateriarytmi ja aterioiden kokonaisuudet kertovat paljon enemmän kuin vain sen, mistä ruoka-aineista ne on koostettu.

Parin valmennustapaamisen jälkeen hienovaraiset ruokavaliomuutokset siirtyvätkin jo luontevasti keskustelussa taka-alalle. Tilalle nousee arkeen ja sen sujumiseen liittyviä aiheita.

Kenelläpä meistä ei olisi arjessa haasteita?! Ne ovat kaikille enemmän kuin tuttuja ja niiden taklaamiseenkin tiedämme monta hyvää keinoa. Ongelma onkin usein se, että emme näe metsää puilta. Omat heikot kohdat eivät ole syystä tai toisesta rekisteröityneet aivoihimme. Tai alitajuisesti kiellämme ne. Tarvitaan ulkopuolinen, joka uskaltaa kyseenalaistaa rutiinisi ja auttaa sinua löytämään ne sokeat pisteet, joita korjaamalla pääset taas eteenpäin. Harva meistä on itseohjautuva ”superhessu”, joka pystyy kaikkeen yksin.

Painonhallinta on mitä suurimmissa määrin elämänhallintaa! Se on satojen pienten, päivittäisten päätösten summa.

Viimeisimmät
Arkisto

© 2021 by True Food

Rekisteriseloste

BACK TO TOP