Tavoite 2018: löydä oma ravintovalmentaja

Jokaisella naisella on todennäköisesti "oma" kampaaja. Hän, joka osaa leikata hiuksesi juuri oikealla tavalla. Osalla naisista on myös oma hammaslääkäri. Koska vain tämä yksi osaa hoitaa kivuttomasti. Ja jokaisella naisella on varmasti oma luotto-gynekologi. Tämän ammattikunnan parhaimmat edustajat suorastaan periytyvät äideiltä tyttärille!

Mutta onko sinulla jo oma ravintovalmentaja?

Asiat, jotka JOKA PÄIVÄ vaikuttavat terveyteesi ja hyvinvointiisi ansaitsevat enemmän huomiotasi ja ammattilaisen tueksesi, ehkä ennemmin kuin parin kuukauden välein leikattavat hiukset tai kerran vuodessa tehtävä hammaslääkärin tarkastus. Toki tiedät, kuinka syödä terveellisesti, kuinka huolehtia riittävästä liikunnasta ja levosta, mutta käytännön elämässä toteutus nyt vain hieman lipsuu...

Kun löydät oman ravintovalmentajasi ja lähdette yhdessä muokkaamaan arjen valintoja ja tiedostamattomiakin toimintamalleja, tulokset saattavat yllättää sinut positiivisesti monella tapaa. Energisemmän olon lisäksi saatat myös säästää mukavia summia. Vaikka ravintovalmennus maksaa siinä kuin kampaajallakin käynti, sijoitus on hyvin pitkäikäinen, hyödyt suuret ja saat kulut vielä korkojen kera ajallaan takaisin mm.

1. Pienentyneinä ruokakuluina, kun

- nälkäisenä tehdyt heräteostot

- tunnesyömiseen liittyvät ylilyönnit ja

- piintyneisiin tapoihin linkittyvät herkut muuttuvat tarpeettomiksi.

2. Ruokahävikin poistumisena, koska

- opit täyttämään ruokakaappisi oikeasti terveellisillä ravintoaineilla

- valmistamaan ja hyödyntämään paremmin ostamiasi tuotteita.

3. Vastustuskyvyn hiljalleen kohentuessa pienentyvät vältettävissä olevan sairastelun aiheuttamat kulut (lääkärikäynnit, lääkkeet, poissaolot, lisäravinteet)

Suosittelen tämän vuoden tavoitteeksi, että etsit itsellesi juuri sinun tilanteeseen perehtyvän ravintovalmentajan. Varmista hänen ammatillinen osaaminen ja testaa, että keskinäinen kemia pelaa ja sitten päätä sijoittaa itseesi.

Kun löydät luotettavan ja itsellesi sopivan valmentajan - pidä hänestä kiinni, kuten kampaajastakin!

Photo on Unsplash

Viimeisimmät
Arkisto

© 2021 by True Food

Rekisteriseloste

BACK TO TOP